ГоловнаКАНДИДАТАМ
КАНДИДАТАМ

Для того, щоб познайомитися з Вами та оцінити Ваші сильні сторони ми пропонуємо надіслати нам своє резюме. На додаток до резюме ми рекомендуємо надіслати нам короткий супровідний лист, в якому Ви поясните основну мету пошуку нової роботи, а також свої очікування щодо рівня доходу та інше.

Ваше резюме проналізоване та представник нашої команди вийде з Вами на зв’язок для обговорення Вашої зацікавленості та деталей щодо проекту.

Команда GLOBRECS | Global Recruitment Solutions дотримується принципу об’єктивної оцінки кандидатів і не терплять будь-яких проявів дискримінації (будь-то за ознаками статі, сексуальної орієнтації, віку, національної приналежності, політичних, релігійних переконань та ін.). Рішення про направлення кандидатів на розгляд клієнтам приймається виключно на основі відповідності кандидатів заявленим вимогам посади та за погодженням із самими кандидатами.

У будь-якому випадку, незалежно від результатів, наші рекрутери зв’яжуться з кожним кандидатом, який брав участь у конкурсі на ту чи іншу вакансію, і нададуть зворотний зв’язок за результатами конкурсу.

Послуги GLOBRECS | Global Recruitment Solutions є безкоштовними для кандидатів!